Zoek Goodyear ULTRA GRIP SUV * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear ULTRA GRIP SUV *

Winterband


De Goodyear UltraGrip SUV Run-Flat is de perfecte winterband voor je krachtige terreinwagen, want ook op onverhard terrein en in extreem winterweer rij je comfortabeler en geniet je van betere bescherming, zelfs wanneer je onderweg een lekke band krijgt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband voor offroad gebruik
  • Speciaal voor terreinwagens als SUV's
  • Betere bescherming bij extreem winterweer
  • Brengt je veilig weer thuis
  • Comfortabel de wintermaanden door

Voor gebruik op iedere ondergrond

De Goodyear UltraGrip SUV Run-Flat is een ideale winterband voor dagelijks gebruik op de snelweg en is uitstekend bestand tegen ritten op onverhard terrein. Hij kan modder, gras of zand moeiteloos aan en geeft je krachtige terreinwagen zelfs op ruw en oneffen terrein meer bescherming en een hoger rijcomfort.

Superveilige winterband

Deze winterband beschermt je SUV, 4x4, cross-over of pick-up optimaal tegen alle weersomstandigheden die je in de wintermaanden kan tegenkomen. De Goodyear UltraGrip SUV Run-Flat geeft je auto op sneeuw en ijs meer grip en laat je ook op gladde wegen sneller afremmen. Zijn speciale groeven voeren water en sneeuw effectief af en beperken zo de kans op aquaplaning en slipgevaar.

Run-Flat technologie brengt je thuis

Zelfs met een lekke band kom je met de Goodyear UltraGrip SUV Run-Flat veilig thuis, want deze winterband ondersteunt zichzelf bij drukverlies nog 80 kilometer lang!
Onze Goodyear ULTRA GRIP SUV * bandenmaten