Zoek Goodyear ULTRAGRIP 7+ in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear ULTRAGRIP 7+

Winterband


De Goodyear UltraGrip 7+ Run-Flat is waarschijnlijk één van de betrouwbaarste winterbanden die er ooit gemaakt zijn, want hij beschermt je optimaal tegen alle winterse omstandigheden en zorgt er zelfs voor dat je met een lekke band nog veilig aankomt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitermate betrouwbare winterband
  • Voorkomt aquaplaning en slipgevaar
  • Comfortabel en veilig de wintermaanden door
  • Zeer wendbaar op gladde ondergrond
  • Veilig doorrijden met lekke band

Vertrouwen op superieure bescherming

De Goodyear UltraGrip 7+ Run-Flat geeft je zelfs in het meest extreme winterweer nog geweldige controle over je auto. Door het geweldige wegcontact van deze winterband heb je altijd geweldige grip en sta je zelfs op ijzel en sneeuw nog snel stil. Zo bepaal jij wat er op de weg gebeurt!

Superieure wendbaar en heerlijk rijcomfort

Deze winterband van Goodyear blinkt ook uit door zijn uitermate stabiele rijgedrag en uitstekende reacties op jouw stuurbewegingen. Daardoor ben je in de wintermaanden niet alleen uitermate goed beschermd, maar rij je ook nog eens heel comfortabel rond.

Altijd aankomen dankzij Run-Flat technologie

Als de Goodyear UltraGrip 7+ Run-Flat druk verliest dan ondersteunt hij zichzelf nog 80 kilometer lang. Daardoor kom je ook met een lekke band altijd veilig op je bestemming aan en kun je zonder problemen doorrijden naar een bandenspecialist.
Onze Goodyear ULTRAGRIP 7+ bandenmaten