Zoek Goodyear ULTRAGRIP 7+ * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear ULTRAGRIP 7+ *

Winterband


Zelfs in barre winterse omstandigheden ben je met de Goodyear UltraGrip 7+ verzekerd van optimale bescherming en geweldige controle over je auto!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superveilige winterband
  • Meer controle over je auto
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Comfortabel rijden in de wintermaanden
  • Reageert nauwkeurig op je stuurbewegingen

Goed beschermd de winter door

De Goodyear UltraGrip 7+ is een superieure winterband die je onder alle omstandigheden beschermt tegen de invloeden van onder meer regen, sneeuw, kou, hagel en ijzel. Door zijn hoge rijcomfort zorgt hij er bovendien voor dat je de hele winter aangenaam in je auto kan doorbrengen.

De baas over je auto

Deze winterband van Goodyear verdeelt de bandenspanning gelijkmatig over zijn hele oppervlak, waardoor je auto veel nauwkeuriger op je stuurbewegingen reageert. Daardoor blijft je auto op een droog, nat of koud wegdek uitstekend bestuurbaar en heb je onder alle omstandigheden betere controle. Dat merk je aan de geweldige grip van de UltraGrip 7+ en de korte remweg die je zelfs op een gladde ondergrond hebt!

Uitstekende bescherming tegen aquaplaning

De diepe groeven van de Goodyear Ultragrip 7+ voeren nattigheid op de weg snel af en voorkomen zo dat je door regen, natte sneeuw of smeltwater in een slip raakt of last krijgt van aquaplaning.