Zoek Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE MO

Winterband


De Goodyear UltraGrip 8 Perfomance presteert uitmuntend onder winterse omstandigheden en zorgt ervoor dat je de koudste maanden van het jaar veiliger en zuiniger doorkomt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Formidabel rijgedrag op sneeuw
  • Uitstekende stabiliteit en wegligging
  • Duurzame en zuinige winterband
  • Superieure remkracht op winterwegen
  • Beschermt je tegen aquaplaning

Uitblinker op winterse ondergrond

Deze winterband van Goodyear heeft een uitstekende wegligging op droge wegen en blinkt uit door zijn superieure rijgedrag op koude, natte en gladde wegen. De UltraGrip 8 Performance geeft je op sneeuw en ijs geweldige remkracht en briljant grip, waardoor je ook in de koudste maanden van het jaar verzekerd bent van uitmuntende controle over je auto en je iedere winterdag weer probleemloos de weg op kunt gaan.

Uitmuntende bescherming tegen aquaplaning

De speciale profielgroeven van de Goodyear UltraGrip 8 Performance voeren water en sneeuw op de weg snel en doeltreffend af. Daardoor beschermt deze winterband je beter tegen aquaplaning en heb je veel minder kans om in een slip terecht te komen!

Brandstofbesparende winterband met lange levensduur

De Goodyear UltraGrip 8 Performance gaat uitermate lang mee en zijn lage rolweerstand helpt je brandstof te besparen. Zo kom je de wintermaanden niet alleen veiliger, maar ook voordeliger door!