Zoek Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE *

Winterband


De Goodyear UltraGrip 8 Performance Run-Flat is een zeer zuinige en duurzame winterband die je onder alle omstandigheden optimaal beschermt en veilig weer thuisbrengt, ook wanneer je onderweg een lekke band krijgt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superveilige winterband
  • Blinkt uit op winterse wegen
  • Meer grip en tractie
  • Minder kans op aquaplaning
  • Veiliger dankzij unieke Run-Flat technologie

Geweldige bescherming in de wintermaanden

Deze winterband van Goodyear heeft een speciaal profiel dat bij lagere temperaturen beter contact blijft houden met de weg. Daardoor heb je ook onder echte winterse omstandigheden meer grip, betere tractie en een kortere remweg. Ook op sneeuw of ijs ligt je auto nog stabiel op de weg en reageert hij nog uitstekend op jouw stuurbewegingen.

Lang genieten van zuinig rijgedrag

De Goodyear UltraGrip 8 Performance Run-Flat slijt zeer gelijkmatig en gaat daardoor lang mee. Daarnaast zorgt zijn lage gewicht ervoor dat je auto minder brandstof verbruikt en je dus zuiniger rijdt in de wintermaanden.

Veilig aankomen dankzij Run-Flat technologie

De speciale Run-Flat technologie van deze winterband voorkomt dat je onderweg stil moet staan om een lekke band te verwisselen. De Goodyear UltraGrip 8 Performance Run-Flat ondersteunt zichzelf bij drukverlies en zorgt er zo voor dat je probleemloos nog 80 kilometer door kan rijden naar je volgende bestemming.
Onze Goodyear ULTRAGRIP 8 PERFORMANCE * bandenmaten