Zoek Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE

Winterband


De Goodyear UltraGrip winterband houdt onder alle omstandigheden goed contact met het wegdek en laat je daardoor zonder in te leveren op veiligheid genieten van uitermate sportief rijgedrag!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband voor sportieve rijders
  • Geschikt voor SUV's en 4x4's
  • Geweldige grip op ieder wegdek
  • Ook superveilig bij extreem winterweer
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning

Perfecte winterband voor sportieve rijders

Deze winterband van Goodyear houdt onder alle omstandigheden uitstekend contact met het wegdek en blijft daardoor snel en nauwkeurig reageren op je stuurbewegingen, waardoor je sportiever en toch uitermate veilig kunt rijden. Het asymmetrische profiel van de UltraGrip Performance geeft je voortreffelijke grip op droge, natte en gladde wegen. Daardoor is hij uitermate geschikt voor wagens met veel motorvermogen en voor iedereen die van vlot doorrijden houdt!

Blinkt uit in veiligheid

De Goodyear UltraGrip Performance beschermt je onder alle weersomstandigheden, want zelfs wanneer je op sneeuw of ijs rijdt heeft je auto met deze winterband nog uitstekende tractie, goede grip en een korte remweg.

Beschermt je tegen aquaplaning

De V-vormige groeven in Goodyear UltraGrip voeren regen, natte sneeuw en smeltwater onder de auto snel en doeltreffend af. Daardoor heb je veel minder kans op aquaplaning en wordt ook slipgevaar enorm beperkt!