Zoek Goodyear ULTRAGRIP SUV in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear ULTRAGRIP SUV

Winterband


Goodyear heeft de UltraGrip SUV speciaal ontwikkeld voor krachtige terreinwagens als SUV's en 4x4's. Met deze superieure winterband geniet je onder alle omstandigheden en op iedere ondergrond van optimale bescherming en heerlijk rijcomfort!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband voor krachtige terreinwagens
  • Ook voor gebruik op onverhard terrein
  • Zeer veilig in winterweer
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Geeft je meer rijcomfort

Speciaal voor gebruik met offroadvoertuigen

Deze winterband is gemaakt om het beste uit terreinwagens als pick-ups, cross-overs, 4x4's en SUV's te halen, want de Goodyear UltraGrip SUV presteert geweldig op de snelweg en kan zonder problemen op onverhard terrein uit de voeten.

Beschermt je optimaal tegen winterweer

Deze sublieme winterband van Goodyear geeft je krachtige auto ook bij hevige kou en zware winterse neerslag nog uitstekende tractie, precies stuurgedrag en uitermate veel grip. Je remt de UltraGrip SUV ook op een gladde ondergrond nog snel af en houdt op sneeuw, ijs of smeltwater optimale controle over je auto. De speciale V-vormige groeven voeren overtollig water op de weg namelijk snel en doeltreffend af, waardoor ze de kans op slippen en aquaplaning enorm verkleinen.

Hoog rijcomfort tijdens wintermaanden

Doordat de Goodyear UltraGrip SUV onderweg weinig geluid maakt, rijdt je auto ook in de koudste maanden van het jaar een stuk comfortabeler.