Zoek Goodyear WRANGLER ULTRAGRIP in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Goodyear WRANGLER ULTRAGRIP

Winterband


De Goodyear Wrangler Ultragrip is helemaal afgestemd op de rijkwaliteiten van jouw 4x4, SUV, pick-up of cross-over! Daardoor ben je met deze all season band het hele jaar door verzekerd van optimale bescherming en een lager brandstofverbruik.

Belangrijkste eigenschappen

  • 4-seizoensband voor vierwielaangedreven voertuigen
  • Beschermt je het hele jaar
  • Voorkomt slipgevaar en aquaplaning
  • Duurzaam en brandstofbesparend
  • Onder alle omstandigheden uitmuntende grip

Speciaal voor four wheel drives

Deze all season band van Goodyear is speciaal ontworpen om vierwielaangedreven auto's en busjes het hele jaar door optimaal te laten presteren! Zelfs in de meest extreme weersomstandigheden heb je met de Wrangler UltraGrip nog superieure grip en hou je dus meer controle over je SUV, 4x4, pick-up of cross-over.

Optimaal contact met de weg

Of je nu op een droge, natte of gladde weg rijdt, de Goodyear Wrangler UltraGrip houdt altijd optimaal contact met de ondergrond en voert water op de weg snel en doeltreffend af. Daardoor ben je ook op ijs en sneeuw uitstekend beschermd en heb je veel minder kans om in een slip te raken of last te krijgen van aquaplaning.

Zuinige en duurzame 4-seizoensband

De Goodyear Wrangler UltraGrip slijt langzaam en heeft een lage rolweerstand, waardoor deze all season band langer meegaat en je tegelijkertijd brandstof bespaart!
Onze Goodyear WRANGLER ULTRAGRIP bandenmaten