Zoek Michelin CROSSCLIMATE+ in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin CROSSCLIMATE+

All-Season
De revolutionaire Michelin CrossClimate + all season band zorgt het hele jaar door voor uitmuntende rijprestaties en optimale bescherming, zelfs in de meest barre weersomstandigheden!

Belangrijkste eigenschappen

  • 4-seizoensband die ultieme bescherming geeft
  • Officieel te gebruiken als winterband
  • Hele jaar door veilig onderweg
  • Beschermt tegen aquaplaning en slipgevaar
  • Gaat lang mee

Nooit meer banden verwisselen

Banden moeten wisselen omdat de seizoenen veranderen behoort met de Michelin CrossClimate + tot het verleden! Want door de superieure bescherming van deze all season band kun je altijd zorgeloos de weg op gaan, of het nu hartje zomer is, de eerste herfststorm zich aandient of de sloten al dichtgevroren zijn. Door zijn lange levensduur kun je bovendien lang vertrouwen op superieure bescherming in alle jaargetijden!

Beschermt je onder alle omstandigheden

Het revolutionaire profiel en de unieke rubbersamenstelling van de Michelin CrossClimate + zorgen voor een stabiele wegligging, geweldige grip en een korte remweg op droge, natte en gladde wegen. De speciale groeven op deze 4-seizoensband voeren water op de weg snel af, wat de kans op slippen en aquaplaning enorm verkleint.

Officieel goedgekeurd als winterband

Het sneeuwvlokje op deze 4-seizoensband geeft aan dat hij officieel goedgekeurd is als winterband. Dat betekent dat je ook in bijvoorbeeld Duitsland en Oostenrijk zonder problemen in de wintermaanden met de Michelin CrossClimate + mag rijden.