Zoek Michelin AGILIS 51 SNOW-ICE in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin AGILIS 51 SNOW-ICE

Winterband


De Michelin Agilis 51 Snow-Ice is een duurzame en zuinige winterband die je onder alle omstandigheden uitmuntende bescherming geeft in de koudste maanden van het jaar!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superveilige winterband
  • Beschermt je tegen streng winterweer
  • Zuiniger rijden in de wintermaanden
  • Voorkomt aquaplaning en slipgevaar
  • Gaat uitermate lang mee

Beschermt je uitstekend tegen winterweer

Deze winterband van Michelin beschermt je tegen alle weersomstandigheden die je in de winter op de weg kunt tegenkomen. Zowel op droge, natte als gladde wegen houdt hij uitstekend contact met het wegdek, waardoor je optimale grip en daardoor meer controle hebt. De Agilis 51 Snow-Ice geeft je auto uitstekende tractie in de sneeuw en zijn brede groeven voeren neerslag en smeltwater snel af, waardoor je veel minder kans hebt op slippartijen en aquaplaning.

Zeer duurzame winterband

De versterkte zijwanden van de Michelin Agilis 51 Snow-Ice voorkomen schade van buitenaf, wat er samen zijn gelijkmatige en langzame slijtage voor zorgt dat deze winterband aanzienlijk langer meegaat!

Zuiniger de wintermaanden door

De lage rolweerstand van de Michelin Agilis 51 Snow-Ice vermindert de wrijving met het wegdek, waardoor je minder brandstof verbruikt. Zo kom je met deze winterband goed beschermd en toch zuiniger de wintermaanden door!