Zoek Michelin AGILIS ALPIN in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin AGILIS ALPIN

Winterband


Je bedrijfswagen is met de robuuste Michelin Agilis Alpin onder alle winterse weeromstandigheden beter beschermd. Ook op gladde ondergrond geeft deze winterband je meer grip en controle, zelfs wanneer je zwaarbeladen onderweg bent!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer veilige winterband voor bedrijfswagens
  • Hoog draagvermogen
  • Uitmuntend contact met de weg
  • Robuust en brandstofbesparend
  • Geeft uitstekende bescherming tegen aquaplaning

Optimale beschermd de wintermaanden door

De Michelin Agilis Alpin is een robuuste winterband die je geweldige bescherming biedt tegen alle soorten winterweer. Ook op sneeuw en ijs houdt hij nog uitstekende contact met de weg, en kun je vertrouwen op geweldige tractie en een korte remweg. Doordat hij met zware ladingen nog moeiteloos op een droog, nat of glad wegdek uit de voeten komt, is hij zeer geschikt voor gebruik met bestelwagens en busjes!

Voorkomt slippartijen en aquaplaning

Het superieure profiel van deze winterband van Michelin beschermt je tegen slipgevaar en aquaplaning, want zijn groeven voeren neerslag, smeltwater en sneeuw op het wegdek doeltreffend en snel af.

Langer beschermd en zuiniger rijden

De Michelin Agilis Alpin slijt zeer gelijkmatig en daardoor langzamer, wat ervoor zorgt dat je langer kunt vertrouwen op uitstekende bescherming. Daarnaast verlaagt deze winterband je brandstofverbruik in de wintermaanden.