Zoek Michelin ALPIN 5 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin ALPIN 5

Winterband


Door zijn uitstekende bescherming tijdens de wintermaanden, hoge rijcomfort en economische rijeigenschappen is de Michelin Alpin 5 een geweldige winterband voor personenauto's en bestelwagens!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superieure allround winterband
  • Geschikt voor personenwagens en bestelauto's
  • Comfortabel rijden in de winter
  • Beschermt je tegen alle weersinvloeden
  • Duurzaam en toch zuinig

Optimaal beschermd de winter door

De Michelin Alpin 5 beschermt je optimaal tegen alle weersinvloeden die je in de wintermaanden op de weg kunt tegenkomen! De speciale rubbersamenstelling en het unieke profiel van deze winterband geven je uitstekende grip, geweldige tractie en een korte remweg op zowel droge, natte als gladde wegen. De diepe V-vormige groeven op het profiel voeren neerslag en smeltwater doeltreffend af, zodat je veel minder kans hebt op aquaplaning en slippartijen.

Winterband met hoog rijcomfort

Deze winterband van Michelin houdt onder alle omstandigheden uitstekend contact met de weg, waardoor je tijdens de wintermaanden verzekerd bent van uitstekende wegligging, hoge bochtenstabiliteit en dus meer rijcomfort.

Brandstofbesparend met lange levensduur

De lage rolweerstand van de Michelin Alpin 5 vermindert je brandstofverbruik en zorgt ervoor dat hij minder snel slijt. Al deze superieure rijeigenschappen maken deze winterband uitstekend geschikt voor gebruik met compacte en middelgrote personenwagens en alle bestelwagens!