Zoek Michelin ALPIN A3 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin ALPIN A3

Winterband


De Michelin Compact is een duurzame winterband waarmee je met een compactere auto niet alleen kunt genieten van heerlijk rijgedrag en geweldige bescherming, maar die ook flink op je brandstofverbruik bespaart!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband voor compactere auto's
  • Uitmuntende bescherming in de wintermaanden
  • Optimale prestaties bij warmer weer
  • Voor de snelweg en stadsverkeer
  • Uitermate zuinig en duurzaam

Voor gebruik met compactere auto's

De Michelin Compact is speciaal ontwikkeld om te gebruiken met compactere auto's en levert zowel in de stad als op de snelweg topprestaties. Ook bij hoge snelheden en met warmer weer geniet je nog maximaal van het heerlijke rijgedrag van deze winterband.

Uitstekend beschermd de winter door

Zijn asymmetrische profiel geeft de Michelin Compact uitmuntende grip op zowel droge als natte wegen. De speciale rubbersamenstelling van deze winterband zorgt ervoor dat je compacte auto onder alle weersomstandigheden uitstekend contact met de weg houdt, terwijl zijn groeven water snel en doeltreffend afvoeren en zo slipgevaar en aquaplaning helpen voorkomen!

Duurzame en zeer zuinige winterband

Door gebruik te maken van duurzame en lichtgewicht materialen en deze winterband een lage rolweerstand te geven, is Michelin erin geslaagd om de Compact niet alleen uitermate zuinig te maken maar ook lang mee te laten gaan!