Zoek Michelin LATITUDE ALPIN in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin LATITUDE ALPIN

Winterband


De Michelin Latitude Alpin is een geweldige winterband die speciaal ontwikkeld is om vierwielaangedreven auto's optimaal te laten presteren op verharde wegen en op onverhard terreinen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superieure winterband voor vierwielaangedreven auto's
  • Ook geschikt voor offroad gebruik
  • Gaat zeer lang mee
  • Uitmuntende bescherming in de winter
  • Nauwkeurige en directe stuurreacties

Speciaal voor four wheel drives

Deze winterband van Michelin geeft jouw vierwielaangedreven auto op iedere ondergrond superieure rijprestaties! De Latitude Alpin voelt zich uitstekend thuis op een droge snelweg, maar gaat net zo lief een modderig pad op en heeft ook geen problemen op een natte keienweg.

Uitstekend beschermd de wintermaanden door

Het geavanceerde profiel van de Michelin Latitude Alpin zorgt ervoor dat je op iedere ondergrond uitmuntende grip, voldoende tractie en een zeer korte remweg hebt. De uitstekende waterafvoer van deze zomerband voorkomt dat je door neerslag, sneeuw of smeltwater snel last krijgt van aquaplaning of in een slip terechtkomt.

Duurzame en comfortabele winterband

De Michelin Latitude stuurt zeer direct en houdt altijd goed contact met de ondergrond, waardoor je comfortabeler rijdt. Doordat hij gemaakt is van duurzame materialen slijt deze winterband gelijkmatig en langzaam, zodat je langer kunt genieten van zijn heerlijke rijcomfort en geweldige bescherming op iedere weg!
Onze Michelin LATITUDE ALPIN bandenmaten