Zoek Michelin LATITUDE ALPIN LA2 N0 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin LATITUDE ALPIN LA2 N0

Winterband


Wie met zijn vierwielaangedreven auto ook op onverhard terrein verzekerd wilt zijn van optimale bescherming en heerlijk rijcomfort, kiest voor de superieure Michelin Latitude Alpin LA2 winterband!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband voor onverhard terrein
  • Speciaal voor terreinwagens
  • Uitmuntende bescherming in de winter
  • Hoog rijcomfort
  • Brandstofbesparend en duurzaam

Voor gebruik op alle terreinen

Deze winterband is speciaal ontwikkeld om met vierwielaangedreven wagens te excelleren op onverhard terrein! De Michelin Latitude Alpin LA2 geeft je 4x4, SUV, pick-up of cross-over dan ook alle bescherming en rijcomfort die je nodig hebt als je van de snelweg afgaat.

Zeer veilig en comfortabel rijgedrag

De Michelin Latitude Alpin LA2 beschermt je in winterse weersomstandigheden optimaal, want zowel op een droge, natte als gladde ondergrond ben je verzekerd van goede tractie, uitstekende grip en een korte remweg. De snelle waterafvoer van deze winterband voorkomt aquaplaning en slipgevaar, en door zijn nauwkeurige reacties en uitstekende wegligging rij je niet alleen veiliger, maar ook veel comfortabeler.

Zuinige en duurzame winterband

Doordat de Michelin Latitude Alpin LA2 gemaakt is van duurzame materialen slijt hij langzaam en ontwikkelt hij tijdens het rijden minder rolweerstand. Daardoor gaat deze winterband niet alleen langer mee, maar zorgt hij ook voor een aanzienlijke besparing op je brandstofverbruik!