Zoek Michelin PILOT ALPIN PA4 * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT ALPIN PA4 *

Winterband


Rijden in de wintermaanden was nog nooit zo leuk als met de Michelin Pilot Alpin A4, want deze superieure winterband geeft je in de kou meer rijcomfort, betere bescherming en is ook nog eens minder belastend voor het milieu!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband voor sportieve rijders
  • Meer rijplezier in de wintermaanden
  • Veiliger door diep innovatief profiel
  • Meer rijcomfort door betere wegligging
  • Zeer slijtvast en brandstofbesparend

Sportief de wintermaanden door

De rijeigenschappen van de Michelin Pilot Alpin PA4 zijn helemaal afgestemd op de eisen van bestuurders van sportieve en krachtige auto's. Dat betekent dat deze winterband je onder alle omstandigheden niet alleen geweldig beschermt, maar je ook een betere wegligging, meer stabiliteit en daardoor meer comfort geeft. Rijden in de wintermaanden was daardoor nog nooit zo leuk!

Beter bescherming door innovatief profiel

Michelin heeft de Pilot Alpin PA4 voorzien van een innovatief profiel dat extra diep is. Daardoor ben je op gladde wegen verzekerd van voortreffelijke grip, betere tractie en een korte remweg, zodat je ook onder echte winterse omstandigheden meer controle over je auto houdt!

Vriendelijker voor het milieu

Deze winterband van Michelin is uitermate slijtvast en gaat daardoor lang mee. Doordat hij er ook nog eens voor zorgt dat je auto minder brandstof verbruikt, is de Pilot Alpin PA4 ondanks zijn supersportieve rijeigenschappen toch vriendelijker voor het milieu!