Zoek Michelin PRIMACY ALPIN PA3 MO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PRIMACY ALPIN PA3 MO

Winterband


Met de Michelin Primacy Alpin PA3 komt je krachtige personenauto moeiteloos door alle weersomstandigheden die je in de winter kunt tegenkomen! Bovendien geniet je met deze duurzame winterband van veel rijcomfort en een laag brandstofverbruik.

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband voor het zware werk
  • Zeer geschikt voor krachtige auto's
  • Optimale bescherming in de winter
  • Hoog rijcomfort
  • Duurzaam en zuinig

Echte heavy duty winterband

De Michelin Primacy Alpin PA3 is speciaal ontworpen om de zwaarste winterse omstandigheden moeiteloos en comfortabel te bedwingen. Deze winterband is daardoor uitermate geschikt voor gebruik met auto's met veel motorvermogen zoals SUV's, cross-overs, pick-ups, 4x4's en grotere sedans.

Voor alle winterse omstandigheden

Deze supersterke winterband van Michelin komt op ieder winters wegdek uitstekend uit de voeten. Hij voelt zich helemaal thuis op een droge, natte en koude ondergrond, en heeft geen moeite met bergpassen of besneeuwde wegen. De Primacy Alpin PA3 geeft je onder alle omstandigheden uitmuntende grip, veel tractie en zorgt ervoor dat je ook bij hoge snelheden en op een gladde ondergrond snel kunt afremmen. Zijn brede groeven voeren neerslag, smeltwater en sneeuw snel af, waardoor je uitstekend beschermd bent tegen aquaplaning en slipgevaar.

Langdurige brandstofbesparing en hoog rijcomfort

De hoge slijtvastheid van de Michelin Primacy Alpin PA3 zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van zijn uitmuntende bescherming, heerlijke rijcomfort en brandstofbesparende eigenschappen