Zoek Michelin 4X4 DIAMARIS N0 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin 4X4 DIAMARIS N0

Zomerband


Michelin heeft de superieure 4x4 Diamaris ontwikkeld voor iedereen die in zijn krachtige four wheel drive veiliger en comfortabeler de zomermaanden door wilt komen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband voor vierwielaangedreven auto's
  • Optimale bescherming in de zomermaanden
  • Meer controle over je SUV
  • Genieten van heerlijk rijcomfort
  • Verkleint de kans op aquaplaning

Speciaal ontwikkeld voor vierwielaangedreven auto's

Michelin heeft het ontwerp van de 4x4 Diamaris helemaal afgestemd op de wensen van bestuurders van krachtige vierwielaangedreven auto's. Het resultaat is een zomerband die superieure prestaties levert met SUV's, 4x4's, cross-overs en pick-ups!

Optimaal beschermd de zomer door

De speciale rubberlagen en het ingenieuze profiel van de Michelin 4x4 Diamaris zorgen voor geweldig contact met het wegdek, waardoor je zelfs bij hoge snelheden en in bochten betere controle over je auto houdt. Ook bij slecht weer in de zomer heb je nog steeds geweldige grip en rem je snel af, terwijl de brede groeven op deze zomerband water snel afvoeren en zo de kans op aquaplaning en slippartijen veel kleiner maken.

Zomerband met voortreffelijk rijcomfort

Met de Michelin 4x4 Diamaris ligt je auto uitermate stabiel op de weg en heb je veel minder last van rijgeluid, waardoor je van de prille lente tot het einde van de herfst geniet van heerlijk comfortabel rijgedrag!