Zoek Michelin 4X4 O/R XZL in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin 4X4 O/R XZL

Zomerband


De Michelin 4x4 O/R XZL is een robuuste zomerband waarmee je in je terreinwagen veilig geniet van zeer comfortabel rijgedrag op verharde en onverharde wegen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitermate robuuste zomerband
  • Speciaal voor krachtige terreinauto's
  • Ook voor onverharde ondergrond
  • Optimale bescherming onder alle omstandigheden
  • Genieten van comfortabel rijgedrag

Ook voor onverhard terrein

De Michelin 4x4 O/R XZL is speciaal ontwikkeld om bestuurders van krachtige terreinwagens als SUV's, 4x4's en cross-overs zowel op de snelweg als op onverhard terrein te laten genieten van heerlijk rijcomfort en optimale bescherming. Deze zomerband geeft je daardoor zelfs onder de meest extreme omstandigheden en op de moeilijkst begaanbare terreinen nog uitmuntende grip en tractie.

Altijd zeker van geweldige bescherming

Het superieure profiel van deze zomerband van Michelin geeft je op iedere ondergrond en in alle weersomstandigheden de bescherming die je nodig hebt! De brede groeven van de 4x4 O/R XZL voeren water, sneeuw en modder efficiënt en doeltreffend af, waardoor de kans op een slippartij en het gevaar van aquaplaning veel kleiner wordt.

Comfortabele en duurzame zomerband

Ook in bochten en op hoge snelheden geniet je van het nauwkeurige stuurgedrag en de geweldig stabiele wegligging van de Michelin 4x4 O/R XZL. Deze zomerband rijdt bovendien niet alleen zeer comfortabel, maar gaat door zijn bescherming tegen scherpe voorwerpen ook lang mee!