Zoek Michelin AGILIS in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin AGILIS

Zomerband


De Michelin Agilis is een duurzame en brandstofbesparende zomerband die je onder alle omstandigheden meer bescherming en beter rijcomfort in je bedrijfswagen geeft!

Belangrijkste eigenschappen

  • Robuuste zomerband voor bedrijfswagens
  • Uitstekend beschermd de zomer door
  • Hoog rijcomfort op lange ritten
  • Verlaagt je brandstofverbruik
  • Gaat lang mee

Voortreffelijk bescherming voor je bedrijfswagens

Deze zomerband van Michelin is speciaal ontwikkeld voor lichte bedrijfsauto's als bestelwagens en personenbussen. Daardoor is je bedrijfswagenpark onder alle weeromstandigheden verzekerd van uitstekend contact met de weg en een korte remweg. De groeven van de betrouwbare Agilis voeren water op de weg snel en doeltreffend af, zodat het risico op aquaplaning en de kans om te slippen enorm afneemt.

Comfortabeler de zomer door

Goed rijcomfort is uitermate belangrijk bij een zomerband, zeker wanneer je de hele dag in je bedrijfsauto onderweg bent. De Michelin Agilis zorgt er door zijn minimale rijgeluid en stabiele wegligging voor dat je na lange ritten beter uitgerust op je bestemming aankomt en ook aan het einde van de dag op de weg nog alerter bent!

Duurzame en zuinige zomerband

Ook je boekhouder wordt blij van de Michelin Agilis, want deze robuuste zomerband gaat lang mee en bespaart bovendien aanzienlijk op je brandstofverbruik!