Zoek Michelin AGILIS CAMPING in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin AGILIS CAMPING

Zomerband


Als je in de zomermaanden met je caravan of camper wilt kunnen rekenen op betere bescherming en meer rijcomfort, dan kun je niet om de superveilige en duurzame Michelin Agilis Camping heen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Slijtvaste en zeer veilige zomerband
  • Speciaal voor campers en caravans
  • Optimale bescherming tijdens de zomermaanden
  • Door meer rijcomfort uitgeruster aankomen
  • Brandstofbesparend door minder rolweerstand

Speciaal voor caravans en campers

Met de Michelin Agilis Camping ben je in de zomermaanden verzekerd van optimale bescherming van je caravan of camper! Het innovatieve profiel van deze zomerband geeft je zelfs in de moeilijkste weersomstandigheden nog uitstekende grip en zorgt ervoor dat water en modder snel en effectief worden afgevoerd, waardoor je veel minder kans op slippen en aquaplaning hebt.

Zeer comfortabel rijgedrag

Door zijn uitstekende contact met de weg en de zeer stabiele wegligging van de Michelin Agilis Camping rijdt je caravan of camper uitermate comfortabel. Zo kom je ook na een lange rit uitgeruster op je vakantiebestemming aan!

Lang genieten van zuinig rijgedrag

Je zult heel veel zomers plezier hebben van deze superieure zomerband van Michelin, want door de toepassing van rolweerstandverlagende technologieën verbruik je niet alleen minder brandstof maar slijt de Agilis Camping ook minder snel. Bovendien voorkomen zijn versterkte flanken dat aanrijdingen met stoepranden of scherpe voorwerpen zijn levensduur verkorten.
Onze Michelin AGILIS CAMPING bandenmaten