Zoek Michelin AGILIS+ in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin AGILIS+

Zomerband


De Michelin Agilis + GRNX is voor zakelijke rijders een buitengewoon interessante zomerband, want hij koppelt voortreffelijke bescherming en hoog rijcomfort in de zomermaanden aan een hoog draagvermogen, lange levensduur en brandstofbesparende rijeigenschappen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband speciaal voor bedrijfsauto's
  • Iedere dag weer hoog draagvermogen
  • Rijdt zeer comfortabel
  • Uitstekende bescherming in de zomermaanden
  • Zuinig en duurzaam

Voortreffelijk rijgedrag in je bedrijfswagen

De Michelin Agilis + GRNX is speciaal ontworpen voor gebruik met lichte bedrijfswagens die regelmatig met een zware belading de weg opgaan. Door zijn hoge draagvermogen, goede wegligging en lage rijgeluid kom je ook na een lange zakelijke rit zonder problemen en uitgeruster op je bestemming aan!

Zomerband die je optimaal beschermt

De Michelin Agilis + GRNX beschermt jou en je kostbare ladingen tegen alle weersomstandigheden die je in de zomermaanden onderweg kunt tegenkomen. Deze zomerband geeft je op droge én op natte wegen uitstekende grip en een korte remweg, en zorgt er door zijn voortreffelijke waterafvoer voor dat je minder kans hebt op aquaplaning of om in een slip te raken.

Zakelijk gezien een uitstekende keuze

De lage rolweerstand van de Michelin Agilis + GRNX vermindert je brandstofverbruik en verlengt zijn levensduur, wat de keuze voor deze zomerband vanuit zakelijk oogpunt nóg eenvoudiger maakt!