Zoek Michelin ENERGY E-V in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin ENERGY E-V

Zomerband


De duurzame Michelin Energy E-V zomerband is speciaal ontworpen om elektrische auto's met betere bescherming en meer comfort maximale kilometers te kunnen laten maken!

Belangrijkste eigenschappen

  • Comfortabele zomerband voor elektrische auto's
  • Gaat uitermate lang mee
  • Geweldige bescherming in de zomer
  • Vermindert kans op aquaplaning
  • Zonder opladen meer kilometers rijden

Maakt je elektrische auto efficiënter

De Michelin Energy E-V is speciaal ontworpen voor gebruik met elektrische auto's, waardoor hij je efficiënter kan laten rijden. Deze zomerband beschermt je tegen alle weersomstandigheden en door zijn gelijkmatige slijtage kun je lang genieten van zijn comfortabele rijgedrag!

Grote actieradius door lagere rolweerstand

Zonder tussendoor opladen hebben elektrische auto's een beperkte actieradius, waardoor iedere kilometer die gewonnen kan worden uitermate welkom is! De Michelin Energy E-V zorgt er door zijn lage rolweerstand en lichtgewicht constructie voor dat je elektrische auto een maximale rijafstand kan halen en dus efficiënter kan rijden.

Veiliger en comfortabeler rijgedrag

Deze zomerband van Michelin blinkt ook uit in verhoogde veiligheid en meer rijcomfort. In alle weersomstandigheden heb je uitstekende grip op de weg en daardoor meer controle over je elektrische auto. Wanneer je in een hevige regenbui terechtkomt voeren de groeven op de Energy E-V overtollig water op de weg snel en doeltreffend af, zodat je minder kans hebt op aquaplaning!
Onze Michelin ENERGY E-V bandenmaten