Zoek Michelin ENERGY SAVER+ in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin ENERGY SAVER+

Zomerband


De zeer efficiënte Michelin Energy Saver+ zomerband combineert uitstekende bescherming en hoog rijcomfort in de warmste maanden van het jaar met zeer hoge brandstofbesparing en een lange levensduur!

Belangrijkste eigenschappen

  • Ultrazuinige zomerband
  • Beschermt je de hele zomer
  • Korte remweg en uitstekende grip
  • Gaat zeer lang mee
  • Hoog rijcomfort

Besparen op brandstof en banden

Met de Energy Saver+ onder je auto hoef je minder vaak te tanken en ook minder snel nieuwe banden te kopen. De lage rolweerstand en de speciale rubbersamenstelling van deze zomerband van Michelin zorgen er namelijk voor dat je brandstofverbruik omlaag gaat en dat slijtage beperkt wordt, waardoor je langer geniet van extra zuinig rijden!

Uitstekende bescherming onderweg

Naast zijn zeer efficiënte rijgedrag blinkt de Michelin Energy Saver+ ook uit in veiligheid, want door zijn uitmuntende grip en grote remkracht ben je zowel op droge als op natte wegen verzekerd van optimale bescherming in de zomermaanden!

De hele zomer meer rijcomfort

Doordat zijn lage rolweerstand is de Michelin Energy Saver+ niet alleen heel zuinig, maar ook zeer stil. Samen met zijn uitstekende wegligging, hoge bochtenstabiliteit en directe stuurreacties zorgt dat ervoor dat je van het begin van de lente tot de late herfst optimaal kunt genieten van heerlijk rijcomfort!