Zoek Michelin LATITUDE CROSS DT in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin LATITUDE CROSS DT

Zomerband


De duurzame en comfortabele Michelin Latitude Cross is een superveilige winterband waarmee je vierwielaangedreven terreinwagen letterlijk op alle terreinen geweldig presteert!

Belangrijkste eigenschappen

  • Speciale winterband voor offroadvoertuigen
  • Voortreffelijke grip op iedere ondergrond
  • Uitstekende bescherming in de winter
  • Hoge slijtvastheid dus duurzaam
  • Laag rijgeluid zorgt voor rijcomfort

Offroad winterband voor krachtige terreinwagens

Met de Michelin Latitude Cross komt je SUV, 4x4, pick-up of cross-over op iedere ondergrond goed uit de voeten, want deze winterband is ontworpen om je terreinwagen ook op onverharde terreinen uitmuntend te laten presteren.

De zekerheid van optimale bescherming

In alle weersomstandigheden kun je vertrouwen op de geweldige bescherming van de Michelin Latitude Cross, want door het gebruik van innovatieve technologieën en geavanceerde materialen heb je met deze winterband ook op een gladde ondergrond en op onverharde wegen uitmuntende grip, veel tractie en een korte remweg.

Uitermate duurzaam en comfortabel

Het speciale rubbermengsel van deze winterband van Michelin zorgt voor uitstekende bescherming tegen slijtage op onverhard terrein, waardoor je langer plezier hebt van deze geweldige offroad winterband! Zijn lage rijgeluid zorgt er bovendien voor dat je tijdens de lange levensduur van de Latitude Cross ook nog eens uitermate comfortabeler rijdt.