Zoek Michelin LATITUDE SPORT N1 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin LATITUDE SPORT N1

Zomerband


Wie het gas van zijn krachtige terreinwagen graag wat dieper intrapt maar daarbij niet wilt inleveren op rijcomfort of veiligheid, kan rekenen op de betrouwbare en sportieve rijeigenschappen van de Michelin Latitude Sport!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer sportieve zomerband voor terreinwagens
  • Hoog rijcomfort in de zomermaanden
  • Beschermt je in alle weersomstandigheden
  • Voortreffelijk contact met de weg
  • Lange levensduur en laag brandstofverbruik

Genieten van echt sportief rijden

Je SUV, 4x4, pick-up of cross-over is gemaakt om hoge prestaties te leveren, dus heb je ook een superieure zomerband nodig om dit potentieel te kunnen benutten. Met de geweldige rijeigenschappen van de Michelin Latitude Sport kun je met je krachtige terreinwagen echt genieten van sportief rijden!

De baas over je auto

In alle weersomstandigheden en bij alle snelheden ben je met de Michelin Latitude Sport verzekerd van voortreffelijk wegcontact en superieur rijcomfort. Door zijn stabiele wegligging en snelle reacties op jouw stuurbewegingen blijf je met deze zomerband de baas over je auto, terwijl je ook op hoge snelheden, gladde wegen en in bochten nog snel kunt afremmen en maximale grip hebt.

Duurzame en zuinige zomerband

De sterke rubbersamenstelling en de hoge slijtvastheid zorgen ervoor dat de Michelin Latitude Sport lang meegaat, terwijl de lage rolweerstand van deze zomerband je brandstofverbruik aanzienlijk vermindert.