Zoek Michelin LATITUDE TOUR HP AO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin LATITUDE TOUR HP AO

Zomerband


Tijdens de zomermaanden geeft de Michelin Latitude Tour HP je vierwielaangedreven auto heerlijk rijcomfort en optimale bescherming, want deze zomerband presteert geweldig onder alle weersomstandigheden én op iedere ondergrond!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband speciaal voor terreinwagens
  • Geschikt voor licht onverhard terrein
  • Uitstekende wegligging en hoog rijcomfort
  • Bestand tegen schade van buitenaf
  • Uitermate veilig de zomer door

Voor

De Michelin Latitude Tour HP is de perfecte keuze voor iedereen die in zijn SUV, 4x4, pick-up of cross-over in de zomer op iedere ondergrond wilt genieten van veiligheid en rijcomfort. Deze superieure zomerband loodst je vierwielaangedreven auto namelijk met groot gemak over de snelweg en gaat even probleemloos over onverharde terreinen.

Veilig en comfortabel rijgedrag

De Michelin Latitude Tour HP geeft je op iedere ondergrond uitstekende grip en een korte remweg. De groeven op zijn unieke profiel voeren water op de weg snel af, zodat je minder kans hebt op aquaplaning en slippen. De uitmuntende wegligging en het minimale rijgeluid van deze zomerband garanderen heerlijk comfortabele en stille ritten in de zomermaanden!

Duurzame en zuinige zomerband

Door zijn hoge slijtvastheid en bescherming tegen schade van buitenaf gaat de robuuste Michelin Latitude Tour HP uitermate lang mee. Bovendien verbruikt je auto door de lage rolweerstand van deze zomerband ook nog eens minder brandstof.