Zoek Michelin PILOT EXALTO PE2 N0 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT EXALTO PE2 N0

Zomerband


Wie in de zomermaanden het maximale uit zijn auto met veel motorvermogen wilt halen, kan rekenen op de uitstekende rijeigenschappen van de Michelin Pilot Exalto. Deze geweldige zomerband combineert heerlijk rijcomfort met uitstekende bescherming en een lange levensduur.

Belangrijkste eigenschappen

  • Premium zomerband voor sportieve rijders
  • Hoog rijcomfort in de zomermaanden
  • Sublieme grip op ieder wegdek
  • Beschermt je tegen aquaplaning
  • Gaat lang mee

Sportiever de zomermaanden door

De unieke rubbersamenstelling en het speciale profiel van de Michelin Pilot Exalto verminderen het rijgeluid van je auto en geven je ook in bochten en bij hoge snelheden een voortreffelijke wegligging. Daardoor geniet je in de warme maanden met deze zomerband van heerlijk sportief rijgedrag en meer rijcomfort.

De zekerheid van optimale bescherming

Voor deze zomerband van Michelin maak het niet uit of het nu een heerlijk zonnige zomerdag is of dat de regen met de bakken uit de lucht komt, want hij blinkt onder alle weersomstandigheden uit in veilig rijgedrag. De Pilot Exalto zorgt voor superieure grip op ieder wegdek en reageert nauwkeurig en direct op jouw stuurbewegingen. Door zijn uitstekende waterafvoer ben je bovendien verzekerd van uitstekende bescherming tegen aquaplaning en slippartijen.

Zomerband die lang meegaat

Je geniet lang van de sportieve en veilige rijeigenschappen van de Michelin Pilot Exalto, want hij slijt gelijkmatiger en daardoor langzamer!