Zoek Michelin PILOT PRIMACY XSE * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT PRIMACY XSE *

Zomerband


Met de Michelin Pilot Primacy ben je verzekerd van geweldige bescherming en lange levensduur, terwijl je met deze zomerband tegelijkertijd geniet van heerlijk comfortabel en stil rijgedrag!

Belangrijkste eigenschappen

  • Uitmuntende allround zomerband
  • Geweldig beschermd de zomer door
  • Minimaal rijgeluid dus meer comfort
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Lange levensduur door geringe slijtage

Uitmuntend contact met de weg

De Michelin Pilot Primacy houdt dankzij zijn speciale asymmetrisch profiel altijd uitstekend contact met de weg, of die nu droog of nat is. Daardoor ben je met deze zomerband niet alleen beter beschermd tegen de grillen van de zomer, maar rij je ook veel comfortabeler in de warmste maanden van het jaar.

Onder alle omstandigheden geweldig beschermd

Ook wanneer de zomer zich niet van zijn beste kant laat zien, kun je nog steeds vertrouwen op de bescherming van de Michelin Pilot Primacy. Als er veel water op de weg ligt voeren de diepe groeven in deze zomerband dit effectief en snel onder je auto af, waardoor de kans op slippen en aquaplaning enorm afneemt!

Lang genieten van heerlijk rijcomfort

Door zijn geweldige wegligging, uitstekende bochtenstabiliteit en minimale rijgeluid geniet je met deze zomerband van Michelin van geweldig rijcomfort. De slijtvaste rubbersamenstelling van de Pilot Primacy geeft hem bovendien een zeer lange levensduur!