Zoek Michelin PILOT SPORT 3 MO1 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT SPORT 3 MO1

Zomerband


Met de Pilot Sport 3 zomerband van Michelin geniet je van supersportief en comfortabel rijgedrag zonder daarbij in te leveren op veiligheid of het milieu onnodig te belasten!

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve en comfortabele zomerband
  • Zeer stabiele wegligging
  • Uitmuntende bescherming in wisselvallige zomers
  • Verkleint de kans op aquaplaning
  • Minder brandstofverbruik door lage rolweerstand

Genieten van supersportief rijden

Dankzij zijn uitmuntende wegligging en hoge stabiliteit presteert deze uitermate sportieve zomerband van Michelin ook bij hoge snelheden en in bochten nog optimaal. Je auto ligt ook bij langere ritten als een huis op de weg, waardoor je niet alleen vlotter maar ook meer ontspannen op je bestemming aankomt.

Bestand tegen de wisselvallige zomer

Omdat de Nederlandse zomer lang niet altijd droog en zonnig is, beschermt de Michelin Pilot Sport 3 je bij minder ideale weersomstandigheden nog steeds geweldig! De unieke rubbersamenstelling van deze zomerband geeft je ook op een natte weg uitmuntende grip en een korte remweg, en de groeven voeren water snel en doeltreffend af, zodat je veel minder kans maakt om in een slip terecht te komen of last te krijgen van aquaplaning.

Vriendelijker voor milieu en portemonnee

Door zijn lage rolweerstand verbruikt de Michelin Pilot Sport 3 minder brandstof, waardoor je niet alleen minder CO2 uitstoot maar ook minder vaak een dure tankbeurt af hoeft te rekenen!