Zoek Michelin PILOT SPORT 3 ZP * MOE in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT SPORT 3 ZP * MOE

Zomerband


De sportieve Michelin Sport 3 ZP Run-Flat brengt je onder alle weersomstandigheden comfortabel en uitstekend beschermd naar je bestemming, zelfs als je onderweg lekrijdt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband voor sportieve rijders
  • Beschermt je onder alle weersomstandigheden
  • Voorkomt slippen en aquaplaning
  • Brandstofbesparend en duurzaam
  • Veilig lang doorrijden met drukverlies

Comfortabele zomerband voor sportieve rijders

De Michelin Sport 3 ZP Run-Flat laat je in de zomermaanden genieten van supersportief en comfortabel rijgedrag. Hij geeft je auto een uitstekende wegligging en hoge stabiliteit, ook op lange ritten, in scherpe bochten en op hoge snelheden. Bovendien gaat deze slijtvaste zomerband lang mee en zorgt hij ervoor dat je ook met sportief rijgedrag minder brandstof verbruikt.

Optimaal beschermd de zomer door

Het geavanceerde profiel van de Michelin Pilot Sport 3 ZP Run-Flat past zich automatisch aan de omstandigheden op de weg aan, waardoor je verzekerd bent van maximale grip en een korte remweg. Met deze zomerband heb je dus ook op een nat wegdek meer controle over je auto, want de waterafvoerende groeven voorkleinen de kans op aquaplaning en slipgevaar.

Een lekke band is geen probleem

Dankzij de Zero Pressure (ZP) technologie sta je nooit meer stil met een lekke band, want bij drukverlies ondersteunt deze zomerband van Michelin zichzelf nog 80 kilometer lang!