Zoek Michelin PILOT SPORT 4 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT SPORT 4

Zomerband


Met de Michelin Sport 4 rij je in de zomermaanden met maximaal plezier zonder daarbij in te leveren op rijcomfort, veiligheid of duurzaamheid!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superieure zomerband voor sportieve rijders
  • Optimale wegligging en hoge stabiliteit
  • Goed beschermd op natte wegen
  • Uitmuntende grip en korte remweg
  • Duurzaam en brandstofbesparend

Speciaal ontwikkeld voor sportieve rijders

Met de Michelin Pilot Sport 4 geniet je ieder zomerdag weer van meer rijplezier! De unieke Dynamic Response technologie van Michelin geeft je auto fantastische wendbaarheid en laat hem uitzonderlijk precies en snel reageren op al je stuurbewegingen. Samen met zijn optimale wegligging en hoge bochtenstabiliteit maakt dat deze zomerband de perfecte keuze voor iedere sportieve rijder!

Onder alle weersomstandigheden goed beschermd

De uitstekende bescherming van deze zomerband zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van je ritten, want het speciale rubbermengsel van de Michelin Sport 4 zorgt ook op hoge snelheden en op natte wegen voor geweldige grip en een korte remweg. De brede en diepe groeven voeren water op de weg snel en efficiënt af, zodat je uitstekend beschermd bent tegen de gevaren van aquaplaning en slippen.

Vriendelijker voor je portemonnee

Het speciale rubbermengsel van de Michelin Pilot Sport 4 zorgt voor een langere levensduur en een lager brandstofverbruik, waardoor deze zomerband ook nog eens uitermate vriendelijk is voor je portemonnee!