Zoek Michelin PILOT SPORT A/S PLUS N0 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT SPORT A/S PLUS N0

Zomerband


De Michelin Sport A/S+ is een duurzame 4-seizoensband die supersportief rijden combineert met superieure bescherming in alle maanden van het jaar!

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve all season band
  • Uitmuntende wegligging en hoge bochtenstabiliteit
  • Het hele jaar uitstekend beschermd
  • Verkleint kans op aquaplaning
  • Gaat lang mee

Solide en supersportieve zomerband

Autorijden wordt een stuk leuker met de krachtige en betrouwbare Michelin Pilot Sport A/S+, want met deze 4-seizoensband geniet je van heerlijke wegligging en hoge bochtenstabiliteit. Ook op hoge snelheden ligt je auto nog perfect op de weg en reageert hij snel en direct op al je stuurbewegingen.

Altijd controle over je auto

Met de Pilot Sport A/S+ ben je het hele jaar zeker van comfortabel en veilig rijgedrag, want deze all season band van Michelin geeft je onder alle weersomstandigheden en in alle seizoenen geweldig contact met de weg en daardoor meer controle over je auto. Doordat hij zeer slijtvast is geniet je bovendien lang van zijn superieure rijprestaties!

Het hele jaar door beschermd

De Michelin Pilot Sport A/S+ geeft je auto een korte remweg en uitstekende grip op droge én natte wegen. De groeven in het profiel van deze 4-seizoensband voeren neerslag, smeltwater en natte sneeuw moeiteloos af, waardoor je verzekerd bent van uitstekende bescherming tegen aquaplaning en slippen.