Zoek Michelin PILOT SPORT PS2 N1 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT SPORT PS2 N1

Zomerband


De Michelin Pilot Sport PS 2 is dé ultieme keuze voor de sportieve rijder, want met deze superieure zomerband ben je verzekerd van sensationele wegprestaties tot ver boven de 400 kilometer per uur!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zomerband met ongelofelijke rijeigenschappen
  • Dé keuze voor sportieve rijders
  • Voortreffelijke stuurprecisie en fenomenaal bochtenwerk
  • Geweldig contact met de weg
  • Lange levensduur door technische innovaties

Superieure zomerband voor sportieve rijders

De Michelin Pilot Sport PS2 zomerband is speciaal ontwikkeld voor krachtige sportauto's en wordt standaard onder meer dan de helft van alle Porsches gemonteerd. De opbouw en het profiel van deze zomerband zijn gebaseerd op technologie uit de Formule 1, waardoor het mogelijk is om snelheden tot 430 kilometer per uur te halen zonder in te leveren op bestuurbaarheid, comfort of veiligheid!

Altijd uitmuntend wegcontact

Het speciale asymmetrische profiel van deze zomerband van Michelin zorgt ervoor dat je auto altijd geweldig contact met de weg houdt. Je geniet daardoor van meer grip, een uitzonderlijke wegligging en heel veel tractie, zodat je auto ook bij topsnelheden en in scherpe bochten nog comfortabel op de weg ligt en uitstekend beschermd wordt.

Gaat langer mee

Door toepassing van de nieuwste inzichten uit de racerij slijt deze zomerband van Michelin minder snel, waardoor jij langer kunt genieten van de briljante prestaties van de Pilot Sport PS2!