Zoek Michelin PILOT SPORT PS2 ZP * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT SPORT PS2 ZP *

Zomerband


Het maximale uit je krachtige sportauto halen maar wel met de zekerheid van geweldige bescherming? Dan kies je voor de briljante Michelin Sport PS2 ZP Run-Flat, want met deze superieure zomerband kom je zelfs bij drukverlies nog veilig op je bestemming aan!

Belangrijkste eigenschappen

  • Ultieme zomerband voor krachtige personenwagens
  • Maximale ondersteuning voor sportieve rijders
  • Fenomenale rijprestaties in de zomermaanden
  • Uitstekende bescherming en lange levensduur
  • Veilig doorrijden met lekke band

Maximale uit je sportauto halen

Michelin heeft bij de ontwikkeling van deze zomerband gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten uit de Formule 1. Het resultaat is een zomerband die je door zijn geweldige stuurreacties en uitmuntende wegligging ongekende beleving, superieure rijprestaties en uitermate goede bescherming in de zomermaanden geeft. Daardoor is de Sport PS2 ZP Run-Flat de beste keuze voor iedere sportieve rijder!

Geweldige bescherming in de zomermaanden

De uitzonderlijke grip en hoge bochtenstabiliteit van de Michelin Sport PS2 ZP Run-Flat zorgen ervoor dat je op droge en natte wegen uitstekend beschermd bent, ook als je het gas diep intrapt of een bocht scherp aansnijdt!

Duurzame zomerband die je thuisbrengt

De Michelin Sport PS2 ZP Run-Flat slijt zeer langzaam en brengt je bij drukverlies nog veilig naar je bestemming, want de speciale Zero Pressure (ZP) technologie zorgt ervoor dat je 80 kilometer kunt doorrijden met een lekke band.