Zoek Michelin PILOT SUPER SPORT in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT SUPER SPORT

Zomerband


Met de betrouwbare Michelin Pilot Super Sport ZP Run-Flat wordt supersportief rijden in de zomermaanden een stuk veiliger!

Belangrijkste eigenschappen

  • Betrouwbare zomerband met superieure rijeigenschappen
  • Speciaal ontwikkeld voor sportieve personenauto's
  • Fantastische wegligging en enorme remkracht
  • Duurzaam en zuinig
  • Veilig doorrijden met lekke band

Genieten van superieur rijgedrag

De Michelin Pilot Super Sport ZP Run-Flat is speciaal ontworpen om iedereen met een krachtige personenwagen te laten genieten van optimale prestaties! Met deze superieure zomerband ben je ook op topsnelheid en in bochten verzekerd van een fantastische wegligging en hoge stabiliteit.

Veilige, duurzame en zuinige zomerband

Door zijn enorme remkracht kom je met de Michelin Pilot Super Sport ZP Run-Flat zelfs vanaf topsnelheid snel tot stilstand. Ook in natte omstandigheden heeft je auto nog superieure grip op het wegdek en reageert hij snel en direct op je stuurbewegingen. Naast zijn uitmuntende bescherming en sportieve rijprestaties gaat deze zomerband bovendien lang mee en zorgt hij ervoor dat je minder brandstof verbruikt.

Zelfs bij drukverlies veilig doorrijden

De speciale Zero Pressure (ZP) technologie van Michelin zorgt ervoor dat de Pilot Super Sport ZP Run-Flat zichzelf bij drukverlies ondersteunt en dat je daardoor met een lekke band nog 80 kilometer veilig kunt doorrijden.