Zoek Michelin PILOT SUPER SPORT TPC in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PILOT SUPER SPORT TPC

Zomerband


De Michelin Pilot Super Sport is een duurzame zomerband die uitmuntende sportieve rijgeigenschappen combineert met uitmuntende bescherming!

Belangrijkste eigenschappen

  • Duurzame zomerband met hoog rijcomfort
  • Ontwikkeld in samenwerking met topautomerken
  • Optimaal genieten van supersportief rijden
  • Geweldige bescherming in de zomermaanden
  • Optimale controle bij topsnelheden

Haalt meer uit je sportauto

Michelin heeft de Pilot Super Sport samen met BMW, Ferrari en Porsche ontwikkeld voor superkrachtige sportauto's. Daardoor rij je in de zomermaanden niet alleen met maximaal rijplezier, maar ook met geweldig rijcomfort en een uitmuntende bescherming. Door de hoge slijtvastheid van deze zomerband geniet je bovendien lang van zijn geweldige rijeigenschappen!

Superieure rijprestaties in de zomer

Door de speciale rubbersamenstelling van deze zomerband van Michelin geniet je ook bij topsnelheden en in scherpe bochten van een fantastische wegligging en hoge stabiliteit! Met de Pilot Super Sport blijft je auto snel en direct reageren op je stuurbewegingen, zodat je ook als je het gas diep intrapt briljante controle houdt.

Uitstekende bescherming onder alle omstandigheden

Door de geavanceerde materialen en het unieke ontwerp van deze zomerband heb je extra veel grip op droge én op natte wegen. Zelfs bij extreem hoge snelheden en hevige regenval rem je snel weer af, zodat je met de Michelin Pilot Super Sport altijd verzekerd bent van uitmuntende bescherming.