Zoek Michelin PRIMACY 3 * MO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PRIMACY 3 * MO

Zomerband


Ben je op zoek naar een uitgebalanceerde zomerband waarbij je niet hoeft te kiezen tussen rijcomfort, duurzaamheid, zuinigheid of veiligheid? Dan is de Michelin Primacy 3 een perfecte keuze voor jou!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer uitgebalanceerde zomerband
  • Uitmuntend rijcomfort in de zomer
  • Beschermt je onder alle omstandigheden
  • Duurzaam door speciale rubbersamenstelling
  • Brandstofbesparende eigenschappen

Supercomfortabel de warme maanden door

Van het begin van de lente tot het einde van de herfst geniet je met de Michelin Primacy 3 van heerlijk comfortabel rijgedrag, want met deze zomerband ligt je auto geweldig op de weg en profiteer je ook op hoge snelheden en in bochten van stabieler weggedrag.

Lange levensduur en zuinig

De speciale rubbersamenstelling van deze zomerband van Michelin zorgt ervoor dat hij minder snel slijt en daardoor superlang meegaat. Bovendien verlaagt de Primacy 3 je rolweerstand, waardoor je auto minder brandstof verbruikt.

Zomerband die je beter beschermt

De Michelin Primacy 3 is ook uitermate veilig, want hij geeft je onder alle weersomstandigheden uitmuntende grip en een kort remweg. Met deze zomerband reageert je auto ook op een nat wegdek direct en nauwkeurig op al je stuurbewegingen, waardoor je verzekerd bent van uitstekende bescherming als de zomer zich van zijn mindere kant laat zien!