Zoek Michelin PRIMACY HP ZP * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Michelin PRIMACY HP ZP *

Zomerband


Met de Michelin Primacy HP ZP Run-Flat ben je in de zomermaanden verzekerd van heerlijk rijcomfort en sublieme bescherming, zelfs wanneer je onderweg een lekke band krijgt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer betrouwbare zomerband
  • Zeer comfortabel rijgedrag
  • Korte remweg en optimale grip
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Run-Flat technologie brengt je verder

Superieure levensduur

Het stevige maar soepele profiel van de Michelin Primacy HP ZP Run-Flat verdeelt de druk beter, wat resulteert in een gelijkmatigere slijtage. Dit zorgt er samen met het gebruik van slijtvaste rubbersoorten voor dat deze zomerband aanzienlijk langer meegaat.

Voortreffelijke rijeigenschappen

De Michelin Primacy HP ZP Run-Flat blinkt uit in rijcomfort en betrouwbaarheid. Je auto ligt met deze zomerband zeer stabiel op de weg, terwijl je ook op een nat wegdek kunt vertrouwen op optimale grip en een korte remweg. De diepe groeven voeren water op de weg beter af en beschermen je zo uitermate goed tegen aquaplaning en slipgevaar.

Veilig doorrijden dankzij Run-Flat technologie

De Michelin Primacy HP ZP Run-Flat is voorzien van de speciale Run-Flat of Zero Pressure (ZP) technologie die er bij drukverlies voor zorgt dat hij zichzelf 80 kilometer ondersteunt. Zelfs als je lekrijdt kom je met deze zomerband daardoor nog veilig op je bestemming aan