Zoek Pirelli SCORPION STR in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION STR

All-Season
De Pirelli Scorpion STR biedt het hele jaar optimale bescherming aan terreinwagens als SUV's en 4x4's. Met deze superieure 4-seizoensband bedwing je zonder problemen iedere ondergrond en alle weersomstandigheden!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superveilige all season band
  • Speciaal voor krachtige offroadvoertuigen
  • Ook voor licht onverharde terreinen
  • Beperkt rijgeluid en uitermate slijtvast
  • Beschermt je op gladde ondergrond

Perfecte 4-seizoensband voor terreinwagens

De Pirelli Scorpion STR is een geweldige all season band die je optimaal beschermt tegen alle weersomstandigheden en een perfecte balans biedt tussen rijden op verharde ondergronden en uitstapjes op licht onverhard terrein. Daardoor is het een ideale band voor krachtige terreinwagens als cross-overs, SUV's en 4x4's!

Superieur rijgedrag op iedere ondergrond

Met deze 4-seizoensband van Pirelli geniet je op elk terrein van geweldige stuurprecisie, uitstekende grip en genoeg tractie. De hoge slijtvastheid en het beperkte rijgeluid van de Pirelli Scorpion STR zorgen ervoor dat je lang kunt genieten van zeer comfortabel rijgedrag.

Beschermt je tegen aquaplaning

Het ingenieuze loopvlak van de Pirelli Scorpion STR beschermt je het hele jaar door tegen alle soorten neerslag. De groeven van deze 4-seizoensband voeren regen, smeltwater en natte sneeuw op de weg doeltreffend af en voorkomen zo dat je last krijgt van aquaplaning of in een slip terechtkomt.
Onze Pirelli SCORPION STR bandenmaten