Zoek Pirelli SCORPION ZERO ASIMMETRICO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION ZERO ASIMMETRICO

All-Season
Speciaal voor SUV's, 4x4's en cross-overs heeft Pirelli de supersportieve en ultraveilige Scorpion Zero Assimetrico zomerband ontwikkeld.

Belangrijkste eigenschappen

  • Sportieve zomerband met voortreffelijke prestaties
  • Uitermate geschikt voor krachtige terreinwagens
  • Goede grip en uitmuntende remkracht
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Slijt langzaam en gelijkmatig

Genieten van superieure rijprestaties

De Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico verrast je door zijn geweldige sportieve prestaties en heerlijk comfortabele rijgedrag. Het is een ideale keuze voor iedereen die meer uit zijn krachtige terreinwagen wil halen en daarbij niet in wil leveren op veiligheid. Doordat hij langzaam slijt, heb je bovendien lang plezier van deze geweldige zomerband!

Optimaal sportief en comfortabel rijden

Deze zomerband van Pirelli zorg ervoor dat je SUV, 4x4, pick-up of cross-over geweldig op de weg ligt en ook in bochten nog uitermate stabiel aanvoelt. Je auto reageert sneller en nauwkeuriger op je stuurbewegingen, terwijl je door de beperkte trillingen en het minimale rijgeluid van de Scorpion Zero Asimmetrico geniet van comfortabelere ritten.

Beschermt je de hele zomer

Onder alle omstandigheden kun je vertrouwen op de uitmuntende bescherming van de Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico. Op droge wegen heb je uitstekende grip, terwijl je op een nat wegdek verzekerd bent van een korte remweg. Bovendien beschermt de effectieve waterafvoer van deze zomerband je tegen aquaplaning en slipgevaar.
Onze Pirelli SCORPION ZERO ASIMMETRICO bandenmaten