Zoek Pirelli CARRIER WINTER in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli CARRIER WINTER

Winterband


De Pirelli Carrier Winter is een superveilige winterband die ervoor zorgt dat je zakelijke vracht zonder problemen op de plek van bestemming aankomt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer veilige winterband
  • Voor gebruik met bedrijfswagens
  • Kan zware beladingen moeiteloos aan
  • Uitstekende bescherming op winterse wegen
  • Gaat zeer lang mee

Voor zakelijk gebruik in de winter

De Carrier Winter is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik met bedrijfswagens als lichte trucks en bestelauto's. Deze uitermate betrouwbare winterband van Pirelli is berekend op zware belastingen en brengt al je zakelijke ritten veilig en comfortabel naar hun bestemming.

Superveilige winterband

Deze winterband van Pirelli beschermt je bedrijfswagen optimaal onder alle winterse omstandigheden. Zowel op droge, natte als gladde wegen beschik je over een korte remweg en kun je rekenen op een uitstekende wegligging. De speciale inkepingen op het profiel van de Carrier Winter zorgen voor meer grip en tractie op ijs en sneeuw, terwijl zijn diepe groeven neerslag en smeltwater snel en doeltreffend afvoeren.

Lange levensduur door slijtvaste compound

Door zijn speciale rubbersamenstelling slijt de Pirelli Carrier Winter minder snel en gaat hij dus langer mee. Daardoor ben je niet alleen langer verzekerd van uitstekende bescherming, maar dalen ook de operationele kosten van je bedrijfswagens.