Zoek Pirelli SCORPION ICE+SNOW MO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION ICE+SNOW MO

Winterband


Met de comfortabele Pirelli Scorpion Ice & Snow kies je voor een winterband die je in de koudste maanden van het jaar optimaal beschermt en laat genieten van superieure rijprestaties!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband met superieure bescherming
  • Genieten van geweldige wegligging
  • Meer grip op gladde wegen
  • Voert neerslag snel af
  • Stil dus uitermate comfortabel

Heerlijk comfortabel rijden

Met deze winterband van Pirelli geniet je in de wintermaanden van superieure rijprestaties en optimale bescherming, waardoor je zelfs bij sneeuw en ijs nog zonder problemen de weg op kunt gaan. Bovendien ben je door het beperkte rijgeluid van de Scorpion Ice & Snow verzekerd van heerlijk rijcomfort!

Superieure wegligging in de winter

De Pirelli Scorpion Ice & Snow zorgt ervoor dat je auto in de wintermaanden beter rijdt dan ooit. Deze winterband geeft je namelijk zelfs op koude, natte en gladde wegen uitstekende grip, geweldige wegligging en een uitmuntende wendbaarheid.

Onder alle omstandigheden geweldige prestaties

Het loopvlak van de Pirelli Scorpion Ice & Snow is voorzien van een asymmetrisch profiel dat er zelfs in de meeste extreme weersomstandigheden voor zorgt dat je optimale controle over je auto houdt. De brede groeven op deze winterband voeren neerslag, smeltwater en sneeuw doeltreffend af en zorgen zo voor meer grip op winterse wegen!