Zoek Pirelli SCORPION ICE+SNOW * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION ICE+SNOW *

Winterband


Speciaal voor iedereen die een krachtige auto heeft of in de wintermaanden veilig wilt kunnen genieten van sportieve rijeigenschappen heeft Pirelli de Scorpion Ice & Snow Run-Flat ontwikkeld!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband die je optimaal beschermt
  • Voor terreinauto's en sportieve rijders
  • Geweldige rijprestaties in de wintermaanden
  • Veilig doorrijden met lekke band
  • Uitmuntende grip op glad wegdek

Voor sportieve winterrijders

Pirelli's Scorpion Ice & Snow Run-Flat is speciaal ontworpen voor gebruik met cross-overs, SUV's en 4x4's, en is daarnaast uitermate geschikt voor sportieve autorijders die in de wintermaanden verzekerd willen zijn van optimaal rijcomfort en maximale veiligheid.

De hele winter uitmuntende rijprestaties

Onder alle winterse omstandigheden zorgt de Pirelli Scorpion Ice & Snow Run-Flat voor uitmuntende rijprestaties. Zo geeft zijn asymmetrische profiel je uitmuntende grip op sneeuw en ijs en voeren de groeven van deze winterband water en natte sneeuw snel af. Ook op een gladde weg heeft je auto uitstekende tractie, een korte remweg en reageert hij snel en direct op al je stuurbewegingen!

Veilig doorrijden met lekke band

Zelfs wanneer je onderweg een lekke band krijgt kun je nog veilig 80 kilometer doorrijden met deze winterband, want de Pirelli Scorpion Ice & Snow Run-Flat ondersteunt zichzelf bij drukverlies.