Zoek Pirelli SCORPION WINTER in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION WINTER

Winterband


De Pirelli Scorpion Winter Run-Flat is een uitmuntende winterband die ervoor zorgt dat je met je krachtige terreinwagen altijd op je bestemming aankomt, zelfs wanneer je onderweg lekrijdt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Superveilige winterband voor terreinwagens
  • Duurzaam en zuinig dus milieuvriendelijk
  • Meer controle in de wintermaanden
  • Uitstekende bescherming tegen aquaplaning
  • Veilig doorrijden met lekke band

Comfortabele en duurzame winterband

De Pirelli Scorpion Winter Run-Flat is uitermate geschikt om te gebruiken met SUV's, 4x4's en cross-overs, want hij gaat lang mee en zorgt ervoor dat je minder brandstof verbruikt. Door de nauwkeurige stuurreacties, lage rolweerstand en minimale trillingen van deze zomerband rijdt je krachtige terreinwagen bovendien uitermate comfortabel.

Meer weerstand tegen aquaplaning

De speciale groeven van de Pirelli Scorpion Winter Run-Flat voeren winterse neerslag en smeltwater op de weg snel en doeltreffend af. Daardoor heb je minder kans om last te krijgen van aquaplaning en wordt ook het risico om in een slip te raken een stuk kleiner. Zo hou je onder alle winterse omstandigheden hou je meer controle over je auto!

Zelfs bij drukverlies nog veilig

De speciale Run-Flat technologie zorgt ervoor dat deze winterband van Pirelli zichzelf bij drukverlies nog 80 kilometer ondersteunt. Zo kom je ook met een lekke band nog veilig op je bestemming aan en hoef je nooit meer een band langs de weg te verwisselen!