Zoek Pirelli SCORPION WINTER AO in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SCORPION WINTER AO

Winterband


Voor iedereen die in zijn krachtige terreinwagen wil genieten van optimale bescherming in de wintermaanden heeft Pirelli de superieure Scorpion Winter ontwikkeld.

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband die je optimaal beschermt
  • Voor SUV's, 4x4's, cross-overs en pick-ups
  • Brandstofbesparend en duurzaam
  • Ook op sneeuw korte remweg
  • Goede bescherming tegen aquaplaning

Superieure bescherming voor je terreinwagen

Pirelli heeft de Scorpion Winter speciaal ontworpen om bestuurders van SUV's, 4x4's, pick-ups en cross-overs optimale bescherming in de wintermaanden te kunnen geven. Want of het nu droog is, regent of sneeuwt, met deze winterband ben je verzekerd van maximale controle en stabiliteit over je krachtige terreinwagen.

Veiliger rijden door innovatief profiel

Het innovatieve profiel van de Pirelli Scorpion Winter geeft je meer grip en tractie op gladde wegen met sneeuw of ijs. Je bent op iedere winterse ondergrond verzekerd van een korte remweg, terwijl de speciale groeven van deze winterband smeltwater en neerslag doeltreffend afvoeren en je zo uitstekend beschermen tegen aquaplaning en slipgevaar.

Milieuvriendelijke en comfortabele winterband

De Pirelli Scorpion Winter is gemaakt van duurzame lichtgewicht materialen die niet alleen zorgen voor een lager brandstofverbruik, maar ook langer meegaan en minder rijgeluid veroorzaken. Daardoor rij je in de wintermaanden comfortabeler en zuiniger!
Onze Pirelli SCORPION WINTER AO bandenmaten