Zoek Pirelli SNOWCONTROL 3 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SNOWCONTROL 3

Winterband


De Pirelli Snowcontrol 3 Eco is een superveilige winterband waarmee je de koudste maanden van het jaar niet alleen comfortabeler, maar ook met een betere bescherming van het milieu én je portemonnee doorkomt!

Belangrijkste eigenschappen

  • Winterband die het milieu ontziet
  • Duurzamer en zuiniger
  • Veiliger de wintermaanden door
  • Uitmuntende bescherming tegen aquaplaning
  • Hoog rijcomfort door stabiele wegligging

Milieuvriendelijke winterband

De Pirelli Snowcontrol 3 Eco is gemaakt van duurzame materialen die niet alleen bij de productie het milieu meer ontzien, maar ook tijdens de lange levensduur van deze winterband zorgen voor een hogere slijtvastheid en lager brandstofverbruik. Deze duurzame en zuinige rijeigenschappen ontzien daardoor niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee!

Uitstekende bescherming in de winter

In winterse omstandigheden beschermt de Pirelli Snowcontrol 3 Eco je optimaal, want je kunt altijd rekenen op goede grip en een korte remweg, of je nu op een droog, nat of glad wegdek rijdt. De diepe groeven van deze winterband voeren neerslag en smeltwater op het wegdek snel en doeltreffend af, waardoor je minder kans hebt op aquaplaning en slipgevaar enorm wordt verkleind.

Superieure wegligging betekent comfortabeler rijden

Het minimale rijgeluid van deze winterband van Pirelli zorgt er met zijn geweldige wegligging en hoge bochtenstabiliteit voor dat je geniet van meer rijcomfort!