Zoek Pirelli SNOWCONTROL 3 * in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SNOWCONTROL 3 *

Winterband


Met de milieuvriendelijke Pirelli Snowcontrol 3 Run-Flat komen bestuurders van compactere auto's en middenklassers goed beschermd en comfortabel de wintermaanden door!

Belangrijkste eigenschappen

  • Zeer veilige winterband
  • Ideaal voor stadsauto's en middenklassers
  • Lange levensduur en brandstofbesparend
  • Minder rijgeluid dus meer rijcomfort
  • Veilig doorrijden met lekke band

Geschikt voor wat kleinere auto's

De Snowcontrol 3 Run-Flat is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat ook kleinere personenwagens veilig, comfortabel en zuinig door de koudste maanden van het jaar komen. Deze winterband van Pirelli is dan ook uitermate geschikt om te gebruiken met compacte auto's en middenklassers.

Comfortabele en milieuvriendelijke winterband

Het beperkte rijgeluid van de Pirelli Snowcontrol 3 Run-Flat zorgt ervoor dat je zeer comfortabel de wintermaanden doorkomt. Deze winterband is bovendien zeer vriendelijk voor het milieu, want hij is gemaakt van lichtgewicht materialen die lang meegaan en heeft een lage rolweerstand die het zorgt brandstofverbruik van je auto verlaagt.

Optimale bescherming in de wintermaanden

Het superieure profiel van deze winterband geeft je geweldige tractie, uitmuntende grip en een korte remweg, ook als je op een nat of glad wegdek rijdt. Wanneer je onderweg lekrijdt, dan zorgt de speciale Run-Flat technologie ervoor dat de Pirelli Snowcontrol 3 Run-Flat zichzelf ondersteunt en je probleemloos nog 80 kilometer kunt doorrijden!
Onze Pirelli SNOWCONTROL 3 * bandenmaten