Zoek Pirelli SNOWSPORT N3 in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli SNOWSPORT N3

Winterband


De Pirelli Snowsport is een supersportieve winterband die superieure rijeigenschappen combineert met uitmuntende bescherming en hoog rijcomfort in de wintermaanden!

Belangrijkste eigenschappen

  • Betrouwbare winterband voor sportieve rijders
  • Superieure rijeigenschappen op winterwegen
  • Beschermt tegen slipgevaar en aquaplaning
  • Ook op gladde wegen snel afremmen
  • Comfortabel de wintermaanden door

Sportiever rijden in de winter

De Pirelli Snowsport levert uitmuntende prestaties op sneeuw en ijs, waardoor je zult ervaren hoe geweldig sportief rijden in de wintermaanden voelt. Zelfs op hoge snelheden en in scherpe bochten geniet je met deze winterband van uitzonderlijke stabiliteit en een geweldige wegligging!

De zekerheid van uitmuntende bescherming

Door het asymmetrische profiel van deze winterband heb je onder alle weersomstandigheden superieure tractie en een korte remweg. Het unieke rubbermengsel van de Pirelli Snowsport is voorzien van silica, wat ervoor zorgt dat je ook op sneeuw en ijs meer grip hebt en daardoor meer controle over je auto houdt. De diepe groeven voeren neerslag, smeltwater en natte sneeuw doeltreffend af, en beschermen je zo beter tegen aquaplaning en slipgevaar.

Duurzame en comfortabele winterband

Door de superieure wegligging en het beperkte rijgeluid van deze winterband geniet je van comfortabelere ritten in de wintermaanden. De Pirelli Snowsport slijt daarnaast langzaam, waardoor je lang plezier hebt van zijn superieure rijeigenschappen!