Zoek Pirelli CARRIER in jouw maat
Seizoen
Best Deal
De allergoedkoopste
Alles op voorraad
Altijd GRATIS verzending

Pirelli CARRIER

Zomerband


Met de brandstofbesparende Pirelli Carrier rij je van de vroege lente tot de late herfst zorgeloos en met veel plezier, want deze zomerband geeft je auto geweldig rijcomfort en beschermt je tegen alle weersomstandigheden die je op de weg kunt tegenkomen!

Belangrijkste eigenschappen

  • Premium allround zomerband
  • Veiligheid en rijcomfort in balans
  • Korte remweg in ieder weertype
  • Uitmuntende wegligging en beperkt rijgeluid
  • Lage rolweerstand vermindert je brandstofverbruik

Onder alle omstandigheden veiliger onderweg

De rubbersamenstelling van de Pirelli Carrier is verrijkt met silica, wat zorgt voor een optimale bescherming onder natte omstandigheden. Daardoor ben je ook in een hevige regenbui nog verzekerd van uitmuntende grip en een korte remweg! Daarnaast voeren de speciale groeven van deze zomerband water op de weg snel en doeltreffend af, zodat de kans op slippen en aquaplaning veel kleiner wordt.

Heerlijk comfortabel rijden

Door de geweldige wegligging en het minimale rijgeluid van deze zomerband geniet je van het begin van het voorjaar tot het einde van het najaar van heerlijk stille en comfortabele ritten.

Ook vriendelijker voor je portemonee

De Pirelli Carier zorgt er door zijn lichtgewicht constructie en lage rolweerstand voor dat je auto minder brandstof verbruikt en jij dus minder vaak een dure tankbeurt hoeft af te rekenen!